Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Kärcher Professional T 12/1Art.nr: 2440266

Produkten har utgått

Kärcher Professional T 12/1Art.nr: 2440266

Dammsugare

800 W

En mycket tystgående, effektiv dammsugare med en max. effekt på 800 W och en behållarvolym på 12 l. Standardutrustad med en högeffektiv fleecefilterpåse som möjliggör upp till tre gånger högre filterpåsvolym jämfört med i en pappersfilterpåse. Med HEPA-filter och adapter för elektriska sugborstar.

Kärcher
Beskrivning
En mycket tystgående, effektiv dammsugare med en max. effekt på 800 W och en behållarvolym på 12 l. Standardutrustad med en högeffektiv fleecefilterpåse som möjliggör upp till tre gånger högre filterpåsvolym jämfört med i en pappersfilterpåse. Med HEPA-filter och adapter för elektriska sugborstar.
Kärcher

product-page:product-information-title

Egenskaper

Kärchers stora sortiment av produkter för rengöring består av serierna Home & Garden och Professional. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt bruk.
Kärcher T 12/1 är en mycket tystgående, effektiv dammsugare. Enheten har en praktisk fotbrytare för enkel hantering och är utrustad med två bakhjul och två länkhjul fram för maximal manövreringsförmåga. Standardutrustad med en högeffektiv fleecefilterpåse som möjliggör upp till tre gånger högre filterpåsvolym jämfört med i en pappersfilterpåse. Detta är en fördel som betalar sig själv eftersom intervallen mellan byten av filterpåse blir längre. Motorprestandan, luftflödet och det 6-stegs filtersystemet i T 12/1 har utformats på ett sådant sätt att den knappast tappar någon sugeffekt. Elkabeln kan rullas upp på kabelförvaringen eller på en utdragbar kabelkrok som snabbförvaring när du ofta arbetar på olika platser, t.ex. vid rengöring på hotell osv.


Enhetens sugslang har ett enkelt men effektivt clipsystem. Tryck på slangen på enhetens klickkoppling – det är allt. Detta system säkerställer att sugslangen inte lossar när enheten dras efter användaren. Det nya clipsystemet (byte utan verktyg) på böjen möjliggör en enkel förlängning av sugslangen med ytterligare 2,5 m för exempelvis rengöring av trappor och trapphus osv. På platser där hygienkraven är särskilt strikta kan ett HEPA-filter som håller kvar mycket fina partiklar (99,95 % retentionsgrad) sättas in (istället för det utloppsfilter som används som standard).


Egenskaper
  • En kraftfull och robust torrdammsugare i mellanklassen
  • Två bakhjul och två länkhjul fram för maximal manövreringsförmåga
  • Standardutrustad med en högeffektiv fleecefilterpåse
  • Dess låga tyngdpunkt ger stabilitet
  • Golvmunstycket passar in i tillbehörshållaren (på baksidan av enheten) och kan användas för fixering av tillbehör efter arbetet
  • Det nya clipsystemet (byte utan verktyg) på böjen möjliggör enkel förlängning av sugslangen
  • Med adapter för elektriska sugborstar: Kärcher ESB 28 och ESB 34 (extra tillbehör, medföljer ej) förvandlar T 12/1 till en extra kraftig, tystgående dammsugare av borsttyp
  • Utrustad med HEPA-filter (EN1822:1998) för en hygieniskt ren och partikelfri frånluft vid rengöring på hotell, sjukhus, daghem och på många andra områden
  • Den gula Highflex-sladden är extremt tålig, flexibel och av antitwist-typ - ansluts säkert till maskinen


Medföljande tillbehör
  • Sugslang, 2,5 m
  • Teleskoprör, standard
  • Antistatisk böj, plast
  • Golvmunstycke
  • HEPA-Filter (EN1822:1998)
  • Huvudfilter
  • Filterpåse, Fleece


Tekniska data:  
Luftmängd (l/s) 53
Vakuum (mbar/kPa) 240 / 24
Behållarvolym (l) 12
Max. effekt (W) max. 800
Insidesdiameter standard 35
Ljudnivå (dB(A)) 62
Effekt turbin (W) 800
Antal faser (Ph) 1
Frekvens (Hz) 50 - 60
Nätspänning (V) 220 - 240
Vikt (kg) 6,4
Mått (L x B x H) (mm) 410 x 315 x 340

Specifikationer

EAN 4054278219097

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter