Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Kärcher Home & Garden K7 Premium Full Control Plus FlexArt.nr: 2440360

Produkten har utgått

Kärcher Home & Garden K7 Premium Full Control Plus FlexArt.nr: 2440360

Högtryckstvätt

En högtryckstvätt där önskat tryck och dosering av rengöringsmedel regleras med knappar på spolhandtaget. Tillsammans med LCD-displayen ger det rätt inställning och maximal kontroll för varje rengöringsbehov

Kärcher
Beskrivning
En högtryckstvätt där önskat tryck och dosering av rengöringsmedel regleras med knappar på spolhandtaget. Tillsammans med LCD-displayen ger det rätt inställning och maximal kontroll för varje rengöringsbehov
Kärcher

product-page:product-information-title

Egenskaper

Kärchers stora sortiment av produkter för rengöring består av serierna Home & Garden och Professional. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt bruk.
Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Flex är en högtryckstvätt där önskat tryck och dosering av rengöringsmedel regleras med knappar på spolhandtaget. Tillsammans med LCD-displayen ger det rätt inställning och maximal kontroll för varje rengöringsbehov. Kärcher K 7 är utrustad med slangvinda och en extra smidig och flexibel slang. Enheten är idealisk för regelbunden rengöring av hårt sittande smuts och har en ytkapacitet på 60 m²/h.

Innovativt spolhandtag
Det innovativa spolhandtaget med reglering av tryck och rengöringsmedel via +/- knappar, och en LCD-display, kan du ställa in och visa rätt tryck för varje yta. Med 3-i-1 Multi Jet-spolröret behöver du inte byta spolrör för att växla läge mellan högtryck och rengöringsmedel.

Spolhandtaget med det anslutna spolröret kan parkeras på maskinen vid korta avbrott i arbetet och är då lättillgängligt. Det justerbara teleskophandtaget (bekväm draghöjd och kompakt förvaring), lättillgängliga Plug 'n' Clean-systemet (byte av rengöringsmedel med en enda enkel rörelse), praktisk slangstyrning och en kraftig fot (kan också användas som extra bärhandtag) gör också rengöringen enklare och bekvämare. Dess låga tyngdpunkt ger extra stabilitet.
  • PremiumFlex slang med anti-twist funktion
  • PVC-fritt material och den speciella konstruktionen av PremiumFlex slangen säkerställer att slangen är flexibel
  • Teleskophandtag tillverkad i högkvalitativ aluminium och med en bekväm draghöjd. Helt infällbar för optimal förvaring.
  • Slangvinda för snygg och prydlig förvaring av högtrycksslang
  • Byt enkelt mellan olika strålmönster och rengöringsmedel genom att vrida på spolröret
  • Önskat tryck och dosering av rengöringsmedel regleras med knappar på spolhandtaget och tillsammans med LCD-displayen ger det rätt inställning och maximal kontroll för varje rengöringsbehov

Medföljande tillbehör

  • Spolhandtag, G 180 Q Full Control Plus
  • Slangvinda
  • Högtrycksslang, 10 m
  • Quick Connect-enhet
  • Rengöringsmedel via, Plug 'n' Clean System
  • Teleskophandtag
  • "Soft bag" tillbehörsförvaring
  • Integrerat finmaskigt vattenfilter
  • Adapter till trädgårdsslang Ø 1/2"
  • 3-i-1 Multi Jet
Tekniska data:
Strömförsörjning 230 V / 50 Hz
Tryckmax. 180 bar
Vattenkapacitet max. 600 l/h
Temperaturmax. 60°C
Effekt 3 kW
Ytkapacitet 60 m²/tim
Vikt utan tillbehör 18 kg
Mått (LxBxH)463x330x667 mm

Specifikationer

EAN 4054278262314

Garanti

Förlängd garanti på professionella högtryckstvättar
Kärcher erbjuder en förlängd garanti på 2 år för högtryckstvättens värmeslinga, mot att du alltid använder Kärchers systemvårdsprodukter samt registrerar ditt köp. Garantin gäller endast om maskinen registreras inom 6 veckor från inköpsdatum. Läs mer och registrera din maskin här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter