Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Kärcher Professional HDS 1000 DArt.nr: 2440400

Produkten har utgått

Kärcher Professional HDS 1000 DArt.nr: 2440400

Hetvattentvätt

Hetvattentvätt med robust 4-takts dieselmotor och elstart, för användning oavsett tillgång till strömförsörjning. En kraftig stålrörsram ger ett ordentligt skydd. Kan lyftas med kran eller gaffeltruck.

Kärcher
Beskrivning
Hetvattentvätt med robust 4-takts dieselmotor och elstart, för användning oavsett tillgång till strömförsörjning. En kraftig stålrörsram ger ett ordentligt skydd. Kan lyftas med kran eller gaffeltruck.
Kärcher

product-page:product-information-title

Egenskaper

Kärchers stora sortiment av produkter för rengöring består av serierna Home & Garden och Professional. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt bruk.
Hetvattentvätt med robust 4-takts dieselmotor och elstart, för användning oavsett tillgång till strömförsörjning. En kraftig stålrörsram ger ett ordentligt skydd. Kan lyftas med kran eller gaffeltruck. Automatisk varvtalsreducering sänker ljudnivån vid arbetsuppehåll och förlänger livslängden. Mässingstopplock, ventiler i rostfritt stål, rostfria stålkolvar pläterade med nickel-krom, bidrar till lång livslängd. En övertrycksventil, integrerad reglering av tryck och vattenflöde samt ångläge gör att prestandan kan optimeras för olika uppgifter. Brännaren har en upprättstående värmeslinga och knackningsfri, konstant tändning med steglös inställning mellan 30 °C och 98 °C. Säkerhetsfunktioner som oljenivåvakt, säkerhetsventiler, torrgångsskydd och bränslenivågivare bidrar till att skydda maskinen. Högtryckstvätten är utrustad med det revolutionerande användarkonceptet EASY!Force spolhandtag som utnyttjar högtrycksstrålens rekyl och reducerar den kraft som behövs för att hålla emot spolhandtaget till noll. Med det patenterade EASY!Lock snabblås går anslutningen snabbare och enklare - hela 5 gånger snabbare än med vanliga skruvkopplingar och utan att förlora i robusthet och livslängd. 15 meter slang.
  • Varvtalen minskas automatiskt i standby-läge, vilket skyddar motorn och sparar energi
  • Tack vare den robusta rörformiga stålramen är kranlastning möjlig
  • Elstart
  • Servo Control
  • Motor, diesel

Medföljande tillbehör

  • Spolhandtag, EASY!Force Advanced
  • Powermunstycke
Tekniska data: 
Flödeshastighet450-900 l/tim
Arbetstryck (bar/MPa)40-200/4-20
Temperatur (inmatning 12° C)min 80 °C - max 98 °C
Effekt4,7 kW
Bränsletank34 l
BränsleDiesel
MotortypL 100 V/diesel
MotorfabrikatYanmar
Vikt (med tillbehör)188,3 kg
Mått (L×B×H)1100x750x785 mm

Specifikationer

Watt 4700 W

Hetvatten Ja

Tryck, max. 200 bar

EAN 4054278169316

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter