Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Husqvarna VARI-CUT S50Art.nr: 1580042

Produkten har utgått

Husqvarna VARI-CUT S50Art.nr: 1580042

Diamantkapskiva

150 x 22,2 mm

Diamantklinga med en klingdiameter på 150 x 22,2 mm. Utvecklad för snabb kapning i armerad betong, tegel och block. Ger en högkvalitativ finish vid kapning.

Husqvarna
Beskrivning
Diamantklinga med en klingdiameter på 150 x 22,2 mm. Utvecklad för snabb kapning i armerad betong, tegel och block. Ger en högkvalitativ finish vid kapning.
Husqvarna

product-page:product-information-title

Egenskaper

Husqvarna VARI-CUT S50 är en diamantklinga med en klingdiameter på 150 mm samt 22,2 mm i klingshålsdiameter. Klingan är utvecklad för snabb kapning i armerad betong, tegel och block. Det gör att du kan kapa många sorters material utan att byta klinga. Konstruerad för hög hastighet i universella byggmaterial. VARI-CUT S50 ger en högkvalitativ finish vid kapning. De turboskarvade segmenten kombinerar hög kaphastighet med högkvalitativ finish, även i den hårdaste typen av sten och betong.

Segmentets utformning tillför en reducerad kontaktyta i betongen. Detta ger en snabb och kontrollerad start när en ny klinga används. Tack vare segmentens form och sammansättning får du lätthanterliga och mer friskärande klingor vilket resulterar i minimala vibrationsnivåer och en komfortabel användning. Samtliga Husqvarnas klingor är producerade enligt kvalitetsstandard ISO 9001. De bästa materialen och produktionsmetoderna garanterar att klingan presterar stabilt och konsekvent om och om igen.
  • Högkvalitativ finish vid kapning - Turboskarvade segment kombinerar hög kaphastighet med högkvalitativ finish, även i den hårdaste typen av sten och betong.
  • Universell - Utvecklad för snabb kapning i armerad betong, tegel och block. Det gör att du kan kapa många sorters material utan att byta klinga.
  • Idealisk för hård sten, betong och järn
  • Klingan är konstruerad för hög hastighet i universella byggmaterial
  • Producerade enligt kvalitetsstandard ISO 9001
  • Segmentets utformning tillför en reducerad kontaktyta i betongen. Detta ger en snabb och kontrollerad start när en ny klinga används.
  • Easy-fit-system tillåter vidgning av axelhålet från 20.0 till 25.4 mm
  • God prestanda/pris-ratio tack vare den höga uteffekten i relation till verktygsinvesteringen
Tekniska data: 
Klingdiameter150 mm
Klinghålsdiameter22,2 mm

Specifikationer

Klingdiameter 150 mm

Antal tänder 24 T

Klinghålsdiameter 22.2 mm

EAN 7391736202602

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter