Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

ESSVE ESSDECKArt.nr: 3068382

Produkten har utgått
42 mm, 50-pack

ESSVE ESSDECKArt.nr: 3068382

Trallskruv

4,8 mm Ø, TX20, CorrSeal

ESSVE trallskruv ESSDECK Max är avsedd för montering av exempelvis trallvirke mot träregel. Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling.

ESSVE
Beskrivning
ESSVE trallskruv ESSDECK Max är avsedd för montering av exempelvis trallvirke mot träregel. Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling.
ESSVE

product-page:product-information-title

Egenskaper

ESSVE trallskruv ESSDECK Max är avsedd för montering av exempelvis trallvirke mot träregel. Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling. Skruven har grov diameter samt tillverkas av samma stålkvalitet och härdning som ESSVE konstruktionsskruvar för att klara applikationer med lite högre krav, t.ex. större altaner och uteplatser med flera nivåer. Trallskruv av rostfri kvalitet passar för användning i anslutning till mycket utsatt miljö eller konstruktioner med mycket rörelser som t.ex. marin miljö, poolområden, staket, trappor och räcken. Vid montage av teakliknande trallvirke som t.ex. Cumaru, Kirai samt Sibirisk lärk är trallskruv av rostfri kvalitet att rekommendera.

Skruven är försedd med TX-fäste/bits. Skruven har fräsfunktion i början av gängan vilket eliminerar behovet av förborrning, den är dessutom försedd med en övre klämgänga som genererar en bra klämkraft vid montaget som hjälper till att räta ut vridna brädor. Klämgängan hjälper även till efter montaget är klart att hålla trallbrädan på plats, vilket resulterat i att huvudet kan ha mindre diameter och ändå ha bättre hållkraft än traditionell försänkt huvudform.

Skruvens huvud är cylindriskt med fräsrillor under för en fin försänkning utan stickor. Fördelen med cylindriskt huvud är att det inte spräcker isär virket vid försänkning. ESSVE CorrSeal ytbehandling är typgodkänd av SITAC nr 0075/05.


Rekomenderat varvtal: 400-1200/min.
Tekniska data 
HuvudmaterialStål
GodkännandenCE
ApplikationsmiljöUtomhus
KorrosivitetsklassC4
YtbehandlingCorrSeal
HuvudformCylindriskt huvud
Material att fästa iTrä
BitsTX20
Rekommenderat varvtal [RPM]400-1200
MaterialklassningSAE10B21

Specifikationer

EAN 7317761917540

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter