Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Festool MX 1200/2 RE EF HS3RArt.nr: 1123078

Produkten har utgått

Festool MX 1200/2 RE EF HS3RArt.nr: 1123078

Omrörare

1200 W

En omrörare på 1200 W med två växlar för upp till 70 l. Omröraren lämpar sig för att blanda utjämningsmassa, sättmassa, murbruk, puts och större mängder av flytande materia. Använd 1:a växeln med maxkraft under långvarigt arbete och tunga material. Höga varvtal på 2:a växeln är perfekt för flytande material.

Festool
Beskrivning
En omrörare på 1200 W med två växlar för upp till 70 l. Omröraren lämpar sig för att blanda utjämningsmassa, sättmassa, murbruk, puts och större mängder av flytande materia. Använd 1:a växeln med maxkraft under långvarigt arbete och tunga material. Höga varvtal på 2:a växeln är perfekt för flytande material.
Festool

product-page:product-information-title

Egenskaper

Festool MX 1200/2 RE EF HS3R är en omrörare på 1200 W med två växlar för upp till 70 l. Omröraren lämpar sig för att blanda utjämningsmassa, sättmassa, murbruk, puts och större mängder av flytande materia. Använd 1:a växeln med maxkraft under långvarigt arbete och tunga material. Höga varvtal på 2:a växeln är perfekt för flytande material.

Effektivt utsug redan när materialet hälls i
Kläm fast MX-utsuget på hinkens kant och sug upp dammet redan när du häller i materialet. Självklart tar utsuget hand om dammet under blandningen också. Detta resultetar i en renare arbetsplats som kräver mindre städning efter arbetet är klart.

Blanda ergonomiskt – avlasta ryggen
Med den patenterade ErgoFix-höjdjusteringen anpassar du individuellt omröraren till din kroppsstorlek. Upplev känslan av en upprätt, naturlig arbetsställning för avslappnad och kraftbesparande omrörning.

Extremt robust konstruktion
Kraftig smuts, hårda slag eller stötar spelar ingen roll – MX-omrörarna klarar allt tack vare robust drivning, stabil stålrörsram, kontaktskydd och gummikanter.

Kraftfull och långlivad
Konstant kraft i arbetet med den kraftfulla 1200 W-motorn med effektelektronik I kombination med vridmomentstark transmission garanterar det lång livslängd – även vid hård, kontinuerlig användning.
  • MX-utsug för dammfri blandning och en ren arbetsmiljö
  • ErgoFix-höjdjustering med integrerad snabbytesfunktion
  • Genom FastFix snabbytessystemet lossas rörkorgen från maskinen utan verktyg
  • Mjukstart förhindrar att materialet stänker
  • Det ergonomiska och stora handtaget gör arbetet bekvämt och hälsovänligt
  • Strömbrytare och elektronisk varvtalsreglering
  • Kraftfull motor med effektelektronik för konstant kraftutveckling
  • Stötupptagare med grepp. Stabila gummihörn skyddar verktyget mot skador och ger samtidigt glidsäkert stöd så att verktyget kan lutas mot väggen utan att förstöra golv på arbetsplatsen
  • Kåpa med labyrintfilter skyddar mot stänkvatten och smuts

Medföljande tillbehör

  • 1 st adapter, ErgoFix
  • 1 st gaffelnyckel
  • 1 st rörstav HS 3 140x600 R M14
  • 1 st utsugsklämma omrörare MX A
Tekniska data: 
Effekt1200 W
Antal växlar2
Tomgångsvarvtal 1:a/2:a växeln150 - 360/320 - 780 min⁻¹
VerktygsfästeM14/ErgoFix
Spännhals-Ø57 mm
Max. rörkorgs-Ø140 mm
Blandningsmängd70 l
Vikt6,3 kg
Typ av drivningNät

Specifikationer

Watt 1200 W

EAN 4014549343494

Garanti

Festool SERVICE all-inclusive omfattar följande servicetjänster:

    • Fri reparationsservice i 3 år: Gratis reparationsservice på maskiner - inkluderar även batterier, laddare och slitagedelar.

    • 3 års stöldförsäkring: Om ditt verktyg blir stulet inom 3 år efter köpet erbjuder Festool dig ett nytt verktyg mot en självrisk på 800:- exkl. moms.

    • Nöjd eller pengarna tillbaka: Nöjd eller pengarna tillbaka i upp till 15 dagar efter ditt köp. Om du inte är nöjd är det bara att lämna tillbaka den lätt använda maskinen och allt som medföljde i originalförpackningen.

    • Reservdelstillgänglighet i 10 år: Festool har alla reservdelar i lager i minst 10 år efter en maskins produktionsslut. Om Festool mot förmodan inte har reservdelen kvar så får du istället en ny maskin utan kostnad.


Vill du få tillgång till de fyra kostnadsfria servicetjänsterna i SERVICE all-inclusive? Det enda du behöver göra är att registrera verktyget inom 30 dagar efter köpet. Läs mer och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter