Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Bosch 18V GDX/GSRArt.nr: 3110228

Produkten har utgått

Bosch 18V GDX/GSRArt.nr: 3110228

Verktygsset

med batteri och laddare

Detta verktygsset kombinerar en slagskruvdragare och en mutterdragare för att underlätta och täcka flera uppgifter med smidighet. Bosch GSR 18V-60 C är en borrskruvdragare på 18V som du kan styra med din smartphone med hjälp av bluetooth-modulen Simply Connected.

Bosch
Beskrivning
Detta verktygsset kombinerar en slagskruvdragare och en mutterdragare för att underlätta och täcka flera uppgifter med smidighet. Bosch GSR 18V-60 C är en borrskruvdragare på 18V som du kan styra med din smartphone med hjälp av bluetooth-modulen Simply Connected.
Bosch

product-page:product-information-title

Egenskaper

Detta verktygsset kombinerar en slagskruvdragare och en mutterdragare för att underlätta och täcka flera uppgifter med smidighet.

Bosch GSR 18V-60 C är en borrskruvdragare på 18V som du kan styra med din smartphone med hjälp av bluetooth-modulen Simply Connected. Verktyget har en kraftfuöll kolborstfri motor och 13 mm chuck som gör den tålig och hållbar. För att underhålla batteriet länge har den Bosch Electronic Cell Protection som skyddar batteriet mot överladdning, överhettning och djupurladdning. De innovativa CoolPack-batterierna ger en optimal värmeavledning och förlänger därmed livslängden med upp till 100%. Det elektroniska motorskyddet (Electronic Motor Protection) skyddar motorn mot överbelastning och ger den lång livslängd.

Med vridmoment på 60Nm och upp till 1900 varv/min. Hög effekt och anpassade verktygsinställningar i Toolbox-appen. För att skydda dig och verktyget stängs det av om det plötsligt roterar runt borraxlarna. Inbyggd LED-belysning med ledljusfunktion som lyser upp arbetsplatsen även i mörka utrymmen. Praktiskt bältesclips, så att du kan hänga maskinen i bältet eller på stegen. Bekväm hantering tack vare det korta huvudet och handtag med ny utformning. Borrskruvdragaren har även monterbar bitshållare som ger smidig transport och förvaring av bits på maskinen

Bosch GDR 18V-200 är en 18V sladdlös mutterdragare med ett utmärkt kraft/storlek-förhållande med ¼ "bithållare. Med en huvudlängd på 126 mm passar den här sladdlösa slagdrivanordningen även i trånga utrymmen. GDR 18V-200 är utrustad med en borstlös motor för ett starkt åtdragningsmoment på 200 Nm, ett brytningsmoment på 350 Nm, utmärkt batteritid och en lång livslängd. För en bättre kontroll över hastighet och vridmoment har denna sladdlösa slagdrivenhet en avtryckare med variabel hastighet.

Avsedd för att dra åt och ta bort skruvar vid arbete i metallplåt, metall och trä. Verktyget är försett med Electronic Cell Protection (ECP), en LED-lampa och en bältesklämma för att underlätta arbetet. Den har kompakt huvudlängd på 126 mm för arbete i trånga utrymmen. Trotr den kompakta storleken ger den ett starkt åtdragningsmoment på 200 Nm och 350 Nm vridmoment.


Kompatibilitet Bosch Professional - Maskiner och tillbehör såsom batterier och laddare från Bosch Professional är endast kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den blå Bosch Professional-serien. Detta innebär att du inte kan använda blå Bosch-produkter ihop med produkter från den gröna Bosch DIY-serien.

18 V 2-pack verktygssats som består av Kombimutterdragare GDR 18V-200 samt borr-/skruvdragare GSR 18V-60. Levereras i L-CASE med 2 st 4,0 Ah-batterier samt GAL 18V-40.

Medföljande tillbehör

  • 1 styck GDR 18V-200 Professional mutterdragare
  • 1 styck GSR 18V-60 C Professional skruvdragare
  • 2 stycken batterier GBA 18V 5.0Ah
  • 1 styck snabbladdare GAL 18V-40 Professional
  • 1 styck L-väska

Specifikationer

Volt 18 V

Väska ingår Ja

Batteri ingår Ja

EAN 4059952596761

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter