Chatt
Fri frakt över 625 kr*30 dagars öppet köp

Acetec O³ 200Art.nr: 1150032

Produkten har utgått

Acetec O³ 200Art.nr: 1150032

Ozongenerator

200 mg per timme

Oozongenerator som ger 200 mg per timme. O³ 200 lämpar sig bland annat för sanering av krypgrund, kallvind, bostäder, fordon och andra utrymmen med luktproblem.

Acetec
Beskrivning
Oozongenerator som ger 200 mg per timme. O³ 200 lämpar sig bland annat för sanering av krypgrund, kallvind, bostäder, fordon och andra utrymmen med luktproblem.
Acetec

product-page:product-information-title

Egenskaper

Acetec O³ 200 är en kompakt och smidig ozongenerator som ger 200 mg per timme. O³ 200 lämpar sig bland annat för sanering av krypgrund, kallvind, bostäder, fordon och andra utrymmen med luktproblem. Användningsområdet för en ozongenerator är brett och du kan använda den i stort sett vart som helst där du upplever en oönskad lukt. Ozonet är kraftfullt vilket gör att det kan neutralisera och effektivt ta bort dåliga lukt på de mest besvärliga ställena.

Är en ozongenerator farlig? Ozon är tillåtet och godkänt inom användningsområden som rör sanering. Det finns dock gränsvärden som reglerar användningen av ämnet. Ozonet lämnar inga farliga biprodukter som kan påverka miljön negativt men man ska undvika att vistas i utrymmen där ozonhalten överstiger gränsvärdet på 0,1 ppm.

OBS! Ozonaggregat ska användas med försiktighet och ej under längre tid i miljöer där människor vistas t.ex. i hem eller på kontor. Kort exponering är ofarlig som t.ex. i soprum eller liknande. Läs bruksanvisning noggrant innan användning.
  • Passar för: Krypgrunder, kallvindar, soprum, kök, sommarstugor, hygienutrymmen och källare

Specifikationer

Slanganslutning Nej

Ozonproduktion 200

Fläktkapacitet 30 m³/h

EAN 7350072461494

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från Acetec
Acetec erbjuder särskild garanti på vissa av sina produkter vid registrering och sparat inköpskvitto. Läs mer om Acetecs garantivillkor och ta reda på vad som gäller för just din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat

Snabba leveranser
Flera leveransalternativ inkl. hemleverans
100% nöjd
30 dagars öppet köp!
Stort sortiment
Över 30 000 produkter